avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cerere chemare in judecata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cerere chemare in judecata

La cererea de chemarea in judecata depusa impotriva Directiei de Finante Publice , se poate solicita citarea Administratiei Fondului pentru Mediu pentru a fi chemata in garantie, sau acest lucru nu il pot solicita prin cererea de chemare in judecata, si trebuie sa pierd un termen de judecata pt a fi citata AF mediu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:30, 8 Iunie 2010
Cererea de chemare în garanţie se face de către reclamant până la încheierea dezbaterilor în primă instanţă iar cea făcută de către pârât se face până la prima zi de înfăţişare, vezi art. 60-63 cpc.
ok, ms mult...dar daca deja am depus o astfel de cerere se poate respinge pt considerentele acestea?
Nerespectarea termenelor de depunere a cererii de chemare în garanţie este sancţionată, conform art.135 C.proc.civ., cu judecarea separată a cererii de intervenţie, faţă de cererea principală şi nu cu respingerea cererii ca tardiv introdusă .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere in garantie! cata26 cata26 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspund!Se poate chema in garantie pe alte 3 persoane pe fond al procesului?sau trebuia la la primul ... (vezi toată discuția)
Depunere intampinare summergiulia summergiulia am fost citata ca parata in procesul de divort.Pe citatie scrie ca am obligatia de a depune intampinare,cu 5 zile inainte de termnul syabilit.Prinsa cu ... (vezi toată discuția)
Intampinare /cerere reconventionala pasm pasm Buna ,desi prin citatia emisa mi s/a pus in vedere sa depun cu 5 zile inainte intampinare ,nu am reusit si am depus cerere de angajare aparator fapt pt. care ... (vezi toată discuția)