avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Malpraxis
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Malpraxis

Am depus plangere impotriva unui medic la Colegiul Medicilor Dentist. In conditiile in care nu am fost audiata, expertizata ( deci regulamenul de organizare si desfasurare a activitatii comisiilor de disciplina ale CMDR prevede expres acest lucru la art. 20 alineat (4) ) si nici nu existau suficiente probe (medicul a fost audiat, prezentand mulajul si radiografia initiala), comisia de disciplina teritoriala a decis ca acuzatiile facute de mine, trei la numar, nu se sustin!! Vreau sa contest aceasta decizie, dar doamna de la departamentul juridic mi-a spus ca ma va costa 3000 de lei expertiza Comisiei Superioare de Disciplina si ca ma anunta ca daca mai continui cu plangerea domnul doctor ma va da in judecata pentru calomnie si insulta. M-am exprimat in plangere ca acel doctor este din punctul meu de vedere un infractor. Credeam ca dreptul la opinie este garantat de constituie si ca plangerea nu poate avea pentru mine efecte juridice. Totodata tot pe acest site am mai citit ca nu se percepe taxa pentru expertiza in cadrul Colegiului Medicilor. Vreau parerea dvs. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:37, 8 Iunie 2010
Solicitati efectuarea unei expertize medico-legale de catre Serviciul Medico-Legal care sa se pronunte asupra afectiunilor cauzate de interventia stomatotlogului si a legaturii de cauzalitate dintre aceasta interventie si presupusele dvs.probleme medicale avute in urma acesteia.
Formulati plangere penala impotriva stomatologului respectiv pentru infractiunea de neglijenta in serviciu,daca exista si alte probe cu privire la activitatea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare dentara gresita florinn86 florinn86 Buna seara. Totul a inceput acum 2 luni , am strans ceva banuti si am zis sa ma duc la dentist sa-mi pun maselele . Am avut nevoie de 2 lucrari dentare ( punti ... (vezi toată discuția)
Greseala stomatologica Dan me Dan me Problema mea e cu un cabinet stomatologic unde mi\'au facut radiografie digitala. Au refuzat sa\'mi dea si mie o copie, in final i\'am pacalit si cand o afisez ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare si inscriere in colegiul medicilor dentisti medicstomatolog18 medicstomatolog18 Buna seara, Sunt medic dentist din anul 2014. Doresc sa ma inscriu in CMDR si vin cu rugamintea sa analizati cazul meu. Lucrez ca reprezentant medical ... (vezi toată discuția)