avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat in UK
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat in UK

Buna ziua,as avea rugamintea sa aflu cum as putea sa mi recuperez permisul de conducere in rominia la terminarea suspendarii in Marea britanie.Am permis rominesc(Rominia) preschimbat in permis englezesc(Marea britanie),mi a fost suspendat pe o perioada de 2 ani de zile,intr un an de zile pot reintra in posesia lui,dar as dori sa mi l pot ridica din Rominia.Intrebarea mea este daca pot face acest lucru si cum? a doua intrebare este:Pot conduce in rominia motoscuter de 49cm3 daca fac cursurile de legislatie care sunt impuse prin noua lege pentru conducere motoscutere 49cm3 chiar daca eu am suspendat permisul in Marea Britanie?Permisul era categoriile B,C,C+E,D.Permisul rominesc in momentul in care ti l preschimbi in in Marea Britanie stiu ca se anuleaza,putind sa l reschimb cu cel din Marea Britanie.Va multumesc,chiar am nevoie de aceste infrmatii,multumesc inca o data.
Cel mai recent răspuns: gunnar , utilizator 23:49, 17 Iunie 2010
Daca masura suspendarii luata de justitia britanica,pentru ca acolo aceste masuri se iau in justitie,a fost comunicata politiei romane,raspunsul este negativ
O data ce v-ati preschimbat permisul romanesc in permis englezesc, nu mai aveti nici o tangenta cu politia din Romania. Totusi puteti sa va interesati la ambasada Angliei daca autoritatile engleze pot sa vi-l trimita in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca permisul mi-a fost anulat in romania, dar intre timp eu l-am schimbat cu permis de uk pot sa mai conduc in uk? andrew14 andrew14 in urma unui accident pe care l-am avut acum 3 ani in rom.a urmat un proces si mi-a fost anulat permisul de conducere.precizez ca nu mi-a fost suspendat nici ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat in uk Alexx12 Alexx12 Buna ziua , am si eu o intrebare . Dacã mi-a fost suspendat dreptul de a conduce in Anglia , pot conduce in Romania ? Tin sã precizez cã permisul era ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am provocat un accident (decembrie 2020) in urma caruia ... Octa-33 Octa-33 Buna ziua, Am provocat un accident (decembrie 2020) in urma caruia au fost transportate la spital 2 persoane. S-a intocmit un dosar penal care a fost ... (vezi toată discuția)