avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari 8 iunie 2010
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari 8 iunie 2010

Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care il continea pana acum, in profilul fiecarui utilizator se regasesc:
- statusurile utilizatorului in cauza si ale prietenilor sai
- articolele recomandate / articolele comentate de utilizatorul in cauza si prietenii sai
- discutiile deschise de utilizatorul in cauza si de prietenii sai
- aplauzele primite de utilizatorul in cauza.

Prin aceasta modificare, incercam sa oferim grupurilor de prieteni Avocatnet.ro legaturi si mai stranse.

Listingul mesajelor scrise de cineva in forum se poate regasi ca si pana acum in pagina dedicata de "Alte mesaje scrise in forum".
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 09:38, 15 Iulie 2010
Schimbarile duc intotdeauna la progres. Important este cand ceva se misca. Daca ele sunt mai bune sau nu, ramane de vazut in timp. Doar si schimbarile se pot schimba, nu-i asa? .
Succes!

P.S. Cred ca intr-adevar, este interesant de vazut activitatea prietenilor, dar comasarea activitatii proprii cu cea a acestora duce la o supraaglomerare a rubricii si implicit la necesitatea distributivitatii prea mari a atentiei. Cred ca mult mai eficient ar fi separarea rubricii "activitate" in 2 ramuri- "proprie" si "prieteni", in care fiecare sa urmareasca ce vrea.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iunie 2010
vlad nicolae, moderator
adutescu a scris:

Pe mine ma intereseaza doar la ce discutii a participat si mesajul pe care l-a scris, pt ca sa imi dau seama de ce m-a recomandat sau de ce ar merita sa fie aplaudat sau invitat in lista mea de prieteni.
Asa ma poate convinge sa particip si eu la o discutie, daca vad ultimele mesaje, cum era inainte.
Acesta este feed-back-ul pe care il primesc eu ca si consultant, sa vad daca sunt de folos pe forum sau totul e o mare abureala.

=D>
"Aplaudacul" este pentru argumentul adus de Ana mai sus. Cu acest prilej am facut si o recomnadare savarsind B-) un click pe butonul ala verde. Insa daca nu scriam acestea aici ma intreb cum ar fi stiut adutescu pentru ce am recomandat-o :hm:
una este sa primesti o recomnadare pentru ca ai postat o melodie dragutza si alta trebuie sa fie recomandare primita pentru ai argumentat logic, simplu si foarte convingator o pozitie.
Cu alte cuvinte cred ca problema se poate transa destul de simplu daca punem in discutie principiul care sta la temeiul schimbarilor. Daca se urmareste doar ca utilizatorii si consultantii sa socializeze intr-un mod asemanator unui site cu profil de social networking atunci DE CE am fost recomandat este irelevant (pot fi recomandat pentru mustata pe care tocmai am scurtat-o :stunned: ) INsa in ipoteza in care ceea ce se urmareste in final este ca orice consultant sa aiba un feed-back de la utilizatori si de la ceilalti consultanti si sa se poata autoregla (dixit!) in functie de informatia primita, atunci noua formula este defectuos conceputa iar adutescu are dreptate.
sic cogito

Multumim pentru comentarii. Invatam din ele, dupa cum s-a vazut, si evoluam. O sa incercam sa implementam in viitor cat mai multe dintre lucrurile care s-au pus aici in discutie. Dupa cum zicea si pianistul insa, trebuie sa tinem cont de faptul ca avem niste limitari tehnice, deocamdata, astfel incat unele lucruri sunt putin mai complicat de facut. Dar promit sa cautam rezolvari si sa le punem la punct ;).

O seara placuta.
godspeed a scris:

alfa, beta, omega sau ce-o fi, dar e o versiune superioara anterioarei. Keep up the good work! OOps.:"> Adica, tzinetzi-o tot asa :)

Scrisesem dupa prima modificare... Ce se poate vizualiza acum la profil are doar o vaga legatura cu activitatea utilizatorului/consultantului. Un cut&remake cred ca ar fi benefic in acest moment:">
Prea multe schimbarile. Deja nu mai exista repere/criterii.

Trebuie sa va hotarati la o formula si pe aceea s-o corectati.

Alte discuții în legătură

Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)
Cum vi se pare noua imagine avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Am lansat astazi cateva modificari de imagine la Avocatnet.ro. Au aparut casete noi, atat in prima pagina, cat si in Forum. Forumurile recomandate sunt acum ... (vezi toată discuția)