avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari 8 iunie 2010
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari 8 iunie 2010

Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care il continea pana acum, in profilul fiecarui utilizator se regasesc:
- statusurile utilizatorului in cauza si ale prietenilor sai
- articolele recomandate / articolele comentate de utilizatorul in cauza si prietenii sai
- discutiile deschise de utilizatorul in cauza si de prietenii sai
- aplauzele primite de utilizatorul in cauza.

Prin aceasta modificare, incercam sa oferim grupurilor de prieteni Avocatnet.ro legaturi si mai stranse.

Listingul mesajelor scrise de cineva in forum se poate regasi ca si pana acum in pagina dedicata de "Alte mesaje scrise in forum".
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 09:38, 15 Iulie 2010
@Darie Tudor
Tag-urile sunt extrem de utile si foarte multi utilizatori nu le folosesc. Pacat, pentru ca ele iti pot aduce uneori in fata discutii foarte interesante din trecut, ale caror idei poate nu le regasesti intr-o discutie recent lansata.

De multe ori am avut nevoie sa caut aceste idei de care imi aduceam aminte, dar....din pacate discutiile respective nu fusesera marcate cu taguri....:(

Asa ca micutele taguri sunt uneori chiar mai importante decat un raspuns dat in doru' lelii si deci merita punctate.

Punctele 5 si 6 presupun ca cineva sa stea si sa aprecieze ca s-a dat un asemenea raspuns, asa cum il descrieti Dv. Or asta nu se poate face sau chiar daca s-ar putea face este un efort de programare prea mare pentru semnificatia de a-l face!

3. Dar si daca stergi dintre prieteni (de-a lungul timpului am facut-o pentru ca ei nu mai aveau activitate pe forum sau imi erau incomozi) ti se scad puncte.
2. De cate ori te loghezi sa fie un punct? Si care ar fi beneficiul punctarii din punct de vedere imagine utilizator sau consultant? De ce un utilizator care sta acasa si se logheaza intr-o zi de 20 de ori sa primeasca 20 puncte in dauna unuia care, din lipsa de timp, se logheaza o singura data? Nemaivorbind ca cel care sta acasa are timp sa "bata campii" pe forum si sa primeasca puncte pentru orice raspuns cat de aiuristic este el, pe cand cel care intra o data, poate are timp numai pentru 2-3 raspunsuri aplicate.

1. La acest punct pot spune ca, personal, aplaud raspunsurile care-mi plac, ii aplaud pe prietenii mei (dar nu pe toti, ci numai pe aceia care au raspunsuri frecvente) si asta o fac din profilul lor si ii mai aplaud si pe altii care nu-mi sunt prieteni pe forum, cei care m-au aplaudat, in semn de salut. Este modul meu de a le multumi. Oricum, la cat de rare sunt ocaziile de a aplauda pe cineva anume (2 saptamani), nu-si creste persoana respectiva punctajul de la mine prea mult.


Ultima modificare: Luni, 5 Iulie 2010
elga50, moderator
Ufff…
Modificarile de acum ma cam “incurca”, e adevarat, dar e chestiune de obisnuinta. Daca vreau sa vad ce a mai scris un prieten, de exemplu, accesez “X a mai scris…” sau, daca sunt in “profilul” sau accesez “detaliii istoric aplauze” – si aflu.

Cat despre aplauze – desi am inteles ca nu ar fi tocmai corect – aplaud (din doua in doau saptamani) pe toti cei care sunt in lista de prieteni – dar lista mea de preieteni nu contine sute de nume, pt ca nu doresc “puncte” cu orice pret! Prefer calitatea, nu cantitatea. Astfel, desi am in lista de prieteni persoane care nu au mai activat in forum de ceva timp continui sa ii aplaud. O fi bine, o fi rau? Sunt in lista de prieteni si… asa imi “manifest” prietenia… Daca cineva doreste sa imi interzica aceasta ar trebui sa o faca “tehnic” – si nu va putea
Altfel spus: pentru cei trecuti in lista de prieteni (cu unele exceptii) sunt “apaludac de serviciu” din 14 in 14 zile.
Si, evident, daca bantuind pe forum gasesc raspunsuri / interventii care-mi plac.... Aplaud sau recomand!

Stiu exact la ce subiecte am intervenit si stiu cand cineva mai scrie acolo…

Din fericire nu sunt o persoana pretentioasa cand e vorba despre fleacuri…
Recunosc ca aplaud des(dar nu foarte mult). Navighez in unele momente mult pe forum si daca imi place un raspuns al cuiva, il aplaud. E ceva rau?

Referitor la "Activitate", chiar am o problema concreta:

Atat eu cat si altii mi-am modificat statusul de 5 ori in 5 minute, mutam ghilimelele. Toate astea au aparut la "activitate". Mi se pare ridicol, pe cine intereseaza? Ca sa nu zic ca e indecent sa vada toti ca am gresit o virgula in status si am mutat-o peste 1 minut. Asta inseamna ca sunt analfabet si nu stiu gramatica?:oops: Sau poate am scris ceva, mi-am dat seama ca este o prostie si nu ma reprezinta, m-am razgandit si am sters dupa 1 minut. Chiar trebuie sa vada toti asta?

Raman la parerea mea, schimbarea este buna, dar sunt trecute si multe lucruri inutile in rubrica, care nu intereseaza pe nimeni, iar rubrica ar trebui separata in "activitatea mea" si "activitate prieteni". Eventual in prima se pot trece si interventiile care au legatura cu activitatea mea.
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2010
vlad nicolae, moderator
vlad nicolae a scris:

Referitor la "Activitate", chiar am o problema concreta:

Atat eu cat si altii mi-am modificat statusul de 5 ori in 5 minute, mutam ghilimelele. Toate astea au aparut la "activitate".


La activitate aveti si optiunea de a sterge statusurile nedorite.
Status-ul lui Alin Popescu

Pianistul a modificat modul cum se prezinta profilul unui utilizator. Sper sa fie primita bine modificarea. ;)


=D> Mie imi place cum arata acum pagina de profil pentru ca pot sa vad ce a scris X sau Y in ultima vreme. Excelent.
Later edit
Credeam ca e o gluma (un status de acum cateva zile), dar nu, merge sa te recomanzi singur si nu la figurat ci la propriu, facand click pe butonul verde.
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat

Alte discuții în legătură

Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)
Cum vi se pare noua imagine avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Am lansat astazi cateva modificari de imagine la Avocatnet.ro. Au aparut casete noi, atat in prima pagina, cat si in Forum. Forumurile recomandate sunt acum ... (vezi toată discuția)