avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat

se poate conduce in strainatate in cazul in care iti este suspendat pe 3 luni permisul in romania?dak da care este procedura de obtinerea a dovezii de circulatie in strainatate.multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 22:36, 8 Iunie 2010
Permis suspendat pe trei luni = pieton pe trei luni in tara si in strainatate.
Daca stati mai mult pe acolo si stiti limba si legislatia, puteti sa va luati alt permis acolo.
multumesc mult pt raspuns.nici in cazul in care s'ar face o cerere la comandant de suspendare doar pe terit romaniei si de a avea drept de circulatie in ue?
Nici un organ executiv sau legislativ de pe teritoriul Romaniei nu poate impune altui stat derogari de la legea internationala sau valabila pe teritoriul statului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circularea pe teritoriul ue cu dovada de circulatie Barboo Barboo Buna ziua oameni buni Avand in vedere ca facem parte din UE, sunt foarte curios daca se poate circula pe teritoriul UE cu DOVADA DE CIRCUATIE, care iti este ... (vezi toată discuția)
Circulatie in ue cu dovada de circulatie sile_do sile_do as dori si eu o informatie.pot circula cu dovada de circulatie in tari UE si non-UE?Dovada este prelungita in fiecare luna.permisul este retinut pana la ... (vezi toată discuția)
Carnet conducere retinut in germania raduaw raduaw Buna ziua, mi-a fost retinut carnetul de sofer UE emis in Romania pe teritoriul tarii Germaniei, 30 zile pentru ca am trecut pe rosu la semafor si m-a luat ... (vezi toată discuția)