avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere cf art.61al. 1lit. a coroborat cu art.264 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere cf art.61al. 1lit. a coroborat cu art.264 lit.f din c.m

inainte de a contesta la Tribunal concedierea pe care o consider ilegala si am dovezi -1.rog detalii privind procedura .
2.daca firma trebuie anuntata( am scris un e-mail directorului ca as dori modificarea art in 55b din cm ,)si sa astept un raspuns care nu vine din partea lor.
Cel mai recent răspuns: sadridor , utilizator 09:39, 11 Iunie 2010
Multumesc.FOARTE IMPORTANT PTR MINE
Daca suspendarea pe durata cercetarii disciplinare cf. 52alin.1 lit.a CM este inainte de data convocarii pentru cercetare disciplinara conform celor enumerate mai sus se
incalca art 267 al1 .
Care ar fi efectul daca se incalca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate clopotzel clopotzel Buna ziua Am un angajat care din data de 17 august 2011 nu amai venit la lucru. In urma referatului sefului de sectie, care aduce la cunostinta ... (vezi toată discuția)
Desfacerea disciplinara a cim deceneu deceneu Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez ca angajator in vederea sanctionarii disciplinare cu desfacerea CIM pentru nerespectarea ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara paula manta paula manta Va rog sa ma sprijiniti in gasirea etapelor ce trebuie aplicate in cazul cercetarii disciplinare. Daca se poate, baza legala si modele de formulare. Multumesc (vezi toată discuția)