avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... firme fantoma - inselaciune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

firme fantoma - inselaciune?

Impreuna cu alti colegi am achitat sume intr-un cont BCR, dupa care am descoperit ca am fost inselati. Cunosc numele si contul persoanei, impreuna cu doua numere de telefon mobil (nu cred ca numerele de mobil ajuta). Unde sa ma adresez ca sa pota avea date cu care sa demarez un proces, sau o dare in urmarire? Vad ca pentru problema mea nu am unde sa-mi incadrez tema. Sa inteleg ca situl asta este facut in dorul lelii?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:09, 10 Iunie 2010
:offtopic:
Cu scuzele de rigoare!
Daca dv nu stiti unde sa incadrati subiectul nu inseamna ca site-ul e facut in "dorul lelii".

Va considerati inselat; nu? Inselaciunea este o fapta penala - daca nu stiati aceasta nu e o problema - dar nu inseamna ca site-ul e facut in "dorul lelii".
Altfel spus, am mutat acest subiect la Drept penal...
Da, daca a postat aiurea...
Aveti dreptul de a depune plangere la politie.
Nu am inteles insa in ce a constat inselaciunea.
Pentru a obtine informatii pertinente,la obiect,ar fi bine sa detaliati situatia la care va referiti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune ContSters88252 ContSters88252 Buna ziua care ar fi prejudiciul pe care l-ar suferi RAR-ul in cazul in care as prezenta pentru a fi inmatriculat si ar fi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma cu o saptamana am postat un anunt pe olx in ... MateiB0 MateiB0 Buna ziua, In urma cu o saptamana am postat un anunt pe olx in care imi vindeam un breloc si am fost contactat de o persoana care pretindea sa il ... (vezi toată discuția)
Inselaciune firma de telefonie mobila - cer consultanta tot tot Buna ziua, Sunt profund indignat de cum isi inseala VODAFONE clientii in anul 2013. Concret: - posed cartela Vodafone - activat extraoptiunea Flexi 6 ... (vezi toată discuția)