avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... necesitatea casei de marcat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

necesitatea casei de marcat

Buna ziua,
As dori sa stiu daca la un service auto este obligatorie casa de marcat?
Cel mai recent răspuns: lilianaG , utilizator 16:00, 10 Iunie 2010
daca ati fi lucrat numai pt persoane juridice nu era obligatorie,ati fi semnat cu ei un ctr de prestari servicii ,le emiteati factura si respectiv chitanta,
daca lucrati si cu persoane fizice si ponderea acestora este mai mare decat al pers jur va trebuie casa de marcat.
daca incasati bani, este obligatorie.
carmenmur a scris:

daca incasati bani, este obligatorie.

=)) :(( =)) super!!!!
chiar si daca nu "incasati bani" tot trebuie :)) ~~~luati una mica,nu costa mult ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri contabilitate cmi nicoleta_gheorghe nicoleta_gheorghe Buna ziua, am infiintat de curand un CMI stomatologie, neplatitor de TVA si am cateva nalamuriri, daca ma poate ajuta cineva : 1.activitatea se ... (vezi toată discuția)
Contabilitate feliciacostanda feliciacostanda Societatea la care lucrez presteaza servicii pentru persoane juridice dar si pentru persoane fizice ( verifica instalatia electrica, contoarul, etc.). Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii catre persoane fizice prest prest Buna ziua, o societate comerciala neplatitoare de TVA care efectueaza prestari servicii catre persoane fizice in baza unui contract,poate elibera doar ... (vezi toată discuția)