avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Evacuare firma din spatiu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Evacuare firma din spatiu

In anul 2008 am inchiriat spatiul proprietate personala unei firme care mai apoi fara acordul meu si -au transferat si sediu social pe adresa mea.
Acum contractul a expirat cei care aveau firma au plecat dar au ramas cu sediu social la mine in spatiu si refuza sa si-l schimbe.
M-am adresat ORC-ului care mi-au spus ca trebuie sa ma adresez Judecatoriei.
Am facut documente catre Judecatorie si vreau sa-mi spune-ti daca sunt bine intocmite , daca am nevoie de un avocat sau nu si care ar fi procedura pe care trebuie sa o urmez pentru a primii un avocat din oficiu( deoarece nu-mi permit unu).

Subsemnata, ............. cu domiciliul in ...........................precizez ca obiectul cererii este : rezilierea sediului social al firmei SRL din ......................., conform contract 1028819/06032009 care a expirat la data de 01.03.2010 (firma si-a incetat activitatea conf adresa 1627319/09.06.2009 in 15.06.2009 a Adm. Finantelor Publice Brasov) .
La acest moment firma are sediul tot in str................. dar administratorul acesteia.............. poate fi citat la locul de munca si anume: ........................., si
.................... asociat tot la locul de munca si anume ....................., intru-cat nu au domiciliul in Brasov.
In ceea ce priveste competenta materiala aratam faptul ca ne-am adresat Judecatoriei Brasov pentru ca asa ne-a indicat Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Brasov prin raspunsul pe care ni la trimis la cererea noastra la data de 02.07.2009 sub numarul..............


Anexez copie contract ...............................
copie adresa ...................................
copie adresa catre ORC.................................
copie adresa .................. de raspuns a O.R.C Brasov
copie CUI ...............................
Asta e prima si vreau sa stiu daca e bine formulata.

Mentionez ca este pentru rezilierea sediului social din spatiul meu.
Daca ma puteti ajuta cu un sfat sau cu alte demersuri ,va sunt profund recunoscatoare!


Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 21:41, 10 Iunie 2010
doamna,daca ati fost la registru comertului nu i ati luat de guler pe cei de acolo??X-(
cum sa fie sediul pe spatiul dvs daca aveau nevoie de acordul dvs ptr asa ceva?!?!!
~ Conținut șters la cerere ~
1 nu ne spuneti cu ce va deranjeaza acest lucru ??
care mai apoi fara acordul meu si -au transferat si sediu social pe adresa mea.

2 acest lucru nu este posibil fara acordul expres prevazut in contractul de inchiriere
3 solutia este o cerere de dizolvare a soc in baza art 237 din lege 31/1990 asa cum a scris si Rosulescu si se depune la Tribunal
taxa jud 39 lei
Orcum pana la radierea soc si implicit a sediului e cale lunga ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere bf03 bf03 Sunt proprietarul unui imobil pe care am dat in chirie unei firme care are in prezent si sediul social pe adresa respectiva. De 4 luni nu si-a achitat ... (vezi toată discuția)
Sediu social expirat mihaela495 mihaela495 In calitate de proprietar am inchiriat unei firme un spatiu pentru stabilirea sediului social. Acel contract de inchiriere a expirat, la ORC firma apare ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract si sediu social mikyangel mikyangel Am un spatiu pe care l-am inchiriat unei firme ,care in baza contractului de inchiriere si-au stabilit sediu social in spatiu meu. Contractul a fost reziliat ... (vezi toată discuția)