avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

daca mi se desface contractul de munca cu articolul 65 aliniatul 1,asta din cauza ca punctul de lucru s-a desfiintat intrebarea mea este pot beneficia de salariile compensatoriicare mi se cuvin.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:17, 10 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
mamu a scris:

daca mi se desface contractul de munca cu articolul 65 aliniatul 1,asta din cauza ca punctul de lucru s-a desfiintat intrebarea mea este pot beneficia de salariile compensatoriicare mi se cuvin.

va multumesc

Daca nu aveti ccm la nivel de unitate care sa prevada un numar mai mare de salarii compensatorii, sunt aplicabile prevederile art.78 alin.1 din CCMN care prevad acordarea unei compensatii de cel putin un salariu lunar, în afara drepturilor cuvenite la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii edy_psx edy_psx Care este numarul de salarii compensatorii pe care un angajator este obligat sa il plateasca unui angajat concediat cu art.65, se ofera in functie de anii ... (vezi toată discuția)
Art 65 ContSters75393 ContSters75393 Va rog sa-mi spuneti si mie daca unui angajat i se desface contractul de munca in baza art 65 beneficiaza de salarii compensatorii si in ce consta salariile ... (vezi toată discuția)
Salariu compensator ioni10 ioni10 Buna seara! Am fost disponibilizat dar fara a ni se acorda vreun salariu compensator. As dori sa stiu daca acordarea salariului compensator este obligatorie ... (vezi toată discuția)