avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general participare comisie inventariere persoana cu cazier ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

participare comisie inventariere persoana cu cazier judiciar

in luna februarie 2010 s-a emis o hotarare definitiva si irevocabila prin care am fost condamnat la 2 ani inchisoare cu suspendare si interzicerea unor drepturi pentru neglijenta in serviciu art. 249 cp precum si la plata unei despadubiri catre o societate comerciala de 2.900.000 ron. Intrebarea este daca pot fi numit membru intr-o comisie de inventariere in cadrul altei societati desprinsa din societatea la care sunt dator ,dar cu scelasi profil .Am fost numit de catre seful ierarhic eu nefiind deacord cu toate ca acesta stia de situatia in care ma aflu .As dori sa stiu articolul din lege care interzice acest lucru celor cu cazier judiciar . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 11:06, 10 Iunie 2010
persoanele condamnate, chiar si cu suspendare, pentru savirsirea unor infraciuni economice, in legatura cu serviciul, nu pot fi numite si nu pot face parte din comisiile de inventariere numite la nivelul societatilor comerciale. aveti in vedere legea gestionarilor, contabilitatii (L22/69, L82/91).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare salariat cu cazier cristinamiron cristinamiron un viitor angajat, este condamnat 1 an 10 luni inchisoare CF 33,34 , cf art 91 NCP,cu suspendare.Are dreptul sa fie angajat ca gestionar? (vezi toată discuția)
Trimiterea in judecata pentru delapidare - mai atrage suspendarea calitatii de gestionar ? oanaportar oanaportar Institutia noastra a primit o Adresa de la Judecatorie prin care se spune ca un salariat este trimis in judecata pentru Delapidare pentru lipsa la ... (vezi toată discuția)
Interpretare hotarare judecatoreasca coco_700 coco_700 ...condamna inculpatul C.B.A.pentru savirsirea infractiunii de \"ucidere din culpa\" prev. si ped.de art178cp,cu aplicarea art.74 lit.a cod penalart.76 lit d ... (vezi toată discuția)