avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contestatie in instanta impozit forfetar.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contestatie in instanta impozit forfetar.

Buna ziua.
A introdus cineva contestatie la Tribunal impotriva deciziei AFP prin care i-a fost respinsa contestatia impotriva declaratiei 100 - bligatiile de plata la bugetul de stat - privind asa numitul impozit forfetar??
Eu da si prima actiune mi-a fost respinsa. Ma intereseaza daca in tara au mai existat astfel de cereri pe rolul instantelor.




Alte discuții în legătură

Administratia finantelor publice nitmar nitmar Am o societate care de doi ani este pe 0; Societatea având declarat în anul anterior la Administratia Finantelor Publice vectorul fiscal cu salariaţi 0, ... (vezi toată discuția)
Exceptia inadmisibilitatii nitmar nitmar A fost admisa la fond exceptia inadmisibilitatii ridicata de adm finantelor publice si respinsa cererea. Trebuie asteptata comunicarea hotararii si dupa aceea ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate respectiv radierea societatii petrutza_sv petrutza_sv Buna, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Am o societate comerciala (unic asociat) scapa datorita impozitului forfetar. Nu am depus la Oficiul Registrului ... (vezi toată discuția)