avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate cu scapari.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate cu scapari.

Stimati forumisti,

Sunt administratorul unui SRL , cod CAEN 7414, microintreprindere, 1 angajat, infiintata in 2004.
Actualmente firma de contabilitate cu care am contract de prestari servicii doreste rezilierea contractului pentru motive .............. sa zicem puerile.Problema este ca nu stiu ce trebuie sa verific in actele contabile pe care le-au lucrat si arhivat ei , mai ales ca au avut si unele sincope in depunere declaratii, completare OP etc.
Exista posibilitatea de a se verifica activitatea lor, eventual de a solicita o comisie de la un organism care reglementeaza practicile contabile???cam cat ar costa acest lucru si cat de opozabil le este in conditiile in care ajungem sa ne despartim in relatii de......" prietenie"X-(??
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri , daca se poate chiar direct pe adresa de mail ovidiu.dumitrescu@gmail.com
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:53, 21 Mai 2007
daca aveti contract cu firma respectiva pentru prestarea de servicii contabile nu e cazul sa va faceti probleme caci ei sunt raspunzatori pentru tot ceea ce au(sau nu au) operat in evidentele contabile chiar daca nu doriti sa mai continuati colaborarea cu respectiva firma. nu consider ca ar trebui nici o contraexpertiza. vorbiti cu un contabil bun care va va explica ceea ce este in acte, iar daca prin activitatea sa firma de contabilitate nu v-a produs nici un prejudiciu, reziliati contractul si gata ...
La ce contraexpertiza daca nu exista expertiza?

Puteti face un audit, dar costa; nu stiu cat, depinde de firma, de operatiuni... Va adresati pentru asta oricarei firme de audit de pe piata. Oricum, ei intr-adevar raspund pentru ce au facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine verifica, face audit unei asociatii de locatari? cine ii ... CriGalan CriGalan Cine verifica, face audit unei Asociatii de Locatari? Cine ii verifica pe cenzori? Exista un organism al statului care controleaza modul de administrare a ... (vezi toată discuția)
Preluare firma Endelus Endelus buna ziua, doresc sa preiau o firma infiintata acum 2 ani si sa devin actionar unic si administrator . firma a desfasurat activitate in aceasta perioada pe ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit(microintreprindere) lcdragomir lcdragomir Buna seara. Am un SRL, cod CAEN 7022-consultanta in afaceri si management. a) Desfasor activitati preponderente de audit ptr. sisteme de management(ISO ... (vezi toată discuția)