avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cod penal instrainare bunuri de sub sechestru
Discuție deschisă în Executare silită

cod penal instrainare bunuri de sub sechestru

la data sechestrului nu mai eram in functiea de administrator mi a incetat contractul de munca prin pensionare medicala ,am refuzat sa semnez p v de sechestru ,acum am dosar penal ptr intrainare bunuri de sub sechestru#-o
Faptul ca nu ati semnat procesul verbal de sechestru nu are influenta asupra instituirii sechestrului, atata timp cat nu ati atacat masura si nu a fost anulat procesul verbal de sechestru.
daca societatea nu are posibilitatea de a asigura paza bunurilor sechestrate ,nu are posibilitati banesti,a ramas fara obiect de activitate actionarii au arendat terenul altei societati ,cine asigura paza bunurilor ,nu are angajat personal de paza nu are cu ce plati
Ultima modificare: Joi, 10 Iunie 2010
grigoras gheorghe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator - bunuri mobile Borza Borza Buna, pe rol se afla somatie de de plata pentru o suma de 10.000 euro. Se aproba cererea de sechestru asigurator de catre instanta pentru un utilaj. La ... (vezi toată discuția)
Sechesteru in timpul recursului boss_gabi87 boss_gabi87 Daca doua persoane sunt in proces pentru pretentii (returnarea unei sume de bani imprumutate), creditorul castiga procesul la judecatorie, dar debitorul face ... (vezi toată discuția)
Sechestru anaf pe masina veronicapopa veronicapopa Societatea pe care o administrez are datorii de 25.000 lei la stat. ANAF mi-a pus sechestru asigurator pe masina, iar politia m-a oprit in trafic si mi-a luat ... (vezi toată discuția)