Sunt in proces de partaj si a fost efectuata expertiza judiciara imibiliara de catre expertul in constructii, de care am fost total nemultumita si chiar uimita,deoarece raportul de expertiza nu corespunde deloc cu realitatea,stiu ca se poate face contraexpertiza,insa nu stiu cum sa procedez sicat costa,va rog daca ma puteti ajuta,va multumesc!
Mai intai ar trebui sa faceti obiectiuni la raportul de expertiza si sa solicitati ca instanta sa dispuna ca expertul care a intocmit raportul sa raspunda la problemele care va nemultumesc, daca acestea sunt pertinente.
Dupa aceasta etapa puteti solicita o noua expertiza, pe care trenuie sa o platiti dvs, costul acesteia fiind de obicei putin mai mare sau egal cu costul primei expertize.
Puteti,daca aveti posibilitati finaciare,sa angajati un expert parte,care va va sustine cauza din punct de vedere tehnic si va va ajuta la forumlarea unor obiectiuni in mod profesionist si apoi daca este cazul va va ajuta in formularea eventualelor obiective pentru o noua expertiza,avand si posibilitatea de a depune un coraport.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Expertiza tehnica
elena.popa
ce mai putem face pentru a se face lumina intr-un dosar penal?In urma cu 11 luni baiatul in varsta de 20 de ani a murit intr-un accident de circulatie ,nu din ... (vezi toată discuția)