avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzat de tentativa de omor nevinovat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzat de tentativa de omor nevinovat

cat timp il poate tine la beci pe sotul meu fara sa aiba rechizitoriul incheiat?este deja la al patrulea mandat de arestare preventiva si nu stim nimic ce se va intampla nu ne lamureste nimeni cu nimic
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:31, 10 Iunie 2010
Cel mult 6 luni. apelati urgent la un avocat specializat pe penal...
in functie de probele administrate si de cele care mai pot fi administrate,acestuia ii poate fi prelungita arestarea maximul 6 luni.
Il va trimite in judecata daca exista probe.
Nu vor trece 6 luni.
Marea problema este ca legea nu ii permite sa fie pus liber pe cautiune pt ca...este acuzat de tentativa de omor...
O alta anomalie a legii...

avocat Claudiu Lascoschi
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Il va trimite in judecata daca exista probe.
Nu vor trece 6 luni.
Marea problema este ca legea nu ii permite sa fie pus liber pe cautiune pt ca...este acuzat de tentativa de omor...
O alta anomalie a legii...

avocat Claudiu Lascoschi

In raport de tentativa de omor,ca infractiune,nu exista nicio anomalie a legii.
M_am referit la liberarea provizorie pe cautiune.Nu poate beneficia de aceasta institutie juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de arestare ana89 ana89 buna seara! prietenul meu este arestat pt o fapta ce nu a comis-o,putand fi probat acest lucru cu probe si martori.....liberarea sub control judiciar i s-a ... (vezi toată discuția)
Cerere de liberare provizorie art 160 cpp ContSters125947 ContSters125947 Art. 1602: Conditiile liberarii (1) Liberarea provizorie sub control judiciar se poate acorda in cazul infractiunilor savarsite din culpa, ... (vezi toată discuția)
Cost cautiune anamarial anamarial Buna ziua. Ma intereseaza cam cat ar costa o cautiune pentru o persoana aflata in arest preventiv, acuzata de furt calificat si cu antecedente penale tot ... (vezi toată discuția)