avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... UNDE SE POATE DEPUNE O SESIZARE PT. MUNCA LA NEGRU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

UNDE SE POATE DEPUNE O SESIZARE PT. MUNCA LA NEGRU

AS DORI SA STIU UNDE SE PUNE O SESIZARE REFERITOR LA ANUMITE PERSOANE CARE LUCREAZA FARA FORME LEGALE
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 18:16, 10 Iunie 2010
La ITM
Formulati sesizare,daca va puteti dovedi sustinerile,la Inspectoratul Teritorial de Munca
sau la Inspectia Muncii se poate depune o astfel de sesizare.
si la Admininistratia Financiara, garda financiara...evaziune fiscala
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare itm loredana1973 loredana1973 Buna ziua.Am facut o sesizare la ITM si seful s-a descurcat. Am sesizat garda financiara,pentru evaziunea fiscala care se facea in firma,dar seful s- a ... (vezi toată discuția)
Pacaleala in contract isarescu82 isarescu82 La locul de munca actual am 900 lei salariul brut pe conttract primim pe card bani . Iar conducerea trimit pe domni inspectori sa ne dea diferenta pana 1200 ... (vezi toată discuția)
Cine controleaza in statul asta munca la negru privind pers fizice diculescucarmen diculescucarmen nimeni la noi la gorj nu controleaza pers fizice care lucreaza la negru si daca vine cineva deja e lucrarea terminata ptr k le ia o luna sa ajunga nu este nici ... (vezi toată discuția)