Buna ziua. Am si eu o problema. Locuiesc cu un vecin in curte si suntem coprop. pe o alee de acces ( in acte e mentionate cale de acces si atat pe care eu o folosesc sa ies la soseaua principala prin fata casei lui). Acum 1 an m-a dat in judecata ca sa iesim din indiviziune iar instanta a respins cererea care este si acum in redactare la judecatoria Focsani. Recent, am primit o cerere de chemare in judecata de la vecin ca ma cheama in judecata pt. Granituire. Cum procedez ? Ma judec in ambele procese sau doar in 1 ? In care ma judec ? Multumesc frumos !
In unul ati spus ca i-a respins cererea, deci procesul de iesire din indiviziune s-a terminat:acum sunteti parat intr-o actiune in granituire, deci cu obiect diferit si va veti judeca cu acesta.
pai da...ia respins cererea la indiviziune dar am dreptul la recurs. Eu vreau sa fac recurs ca am interes la indiviziune. Ce pare aveti ? se poate suspenda granituirea ? si daca da cum suspend ?
Cale de acces
ContSters78644
sint obligata sa las cale de acces vecinului din spatele curtii daca acesta are 2 iesiri prin spate ?latimea terenului din fata casei mele este de 3m de la ... (vezi toată discuția)