avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale regim special produse stomatologice?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

regim special produse stomatologice?

Stie cineva dintre stimatii colegi daca pentru deschiderea unei S.C. cu obiect de activitate importul si comercializarea de produse stomatologice/parastomatologice (cred ca freze, plombe, ace, brice si alte....cele necesare B-) ) este nevoie de vreo autorizare prealabila?
Iar apoi pentru desfasurarea activitatii este nevoie de....oare ce autorizatii?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:38, 10 Iunie 2010
Pe langa autorizatiile cerute la infiintarea oricarei societati comerciale va trebuie numarul EORI pe care-l obtineti de la vama. Detalii pe www.customs.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare activitate comerciala dan matedan dan matedan Sut interesat sa stiu daca o societate comericala italiana autorizata pentru vinzarea produselor alimentare si nealimentare in regim ambulant poate desfasura ... (vezi toată discuția)
Import produse stomatologice ravadent ravadent Buna ziua,sunt student la medicina dentara anul 3 si m-am decis sa imi infiintez un SRL in domeniul importului de produse stomatologice din China, iar apoi sa ... (vezi toată discuția)
Comert cu marfa de import FLPZ FLPZ Buna ziua. Care ar fi procedurile legale pentru a putea cumpara din alta tara bunuri (pentru a fi specific, dvd-uri cu continut audio-video), a le ... (vezi toată discuția)