am incheia 2 promisiuni bilaterale de vanzare cumparare cu clauze:1.daca actele nu se vor inchieia din vina promitentului cumparator pana la o data fixa acesta pierde pretul platit ca avans.Dar tot odata promitentul cumparator a fost mandatat sa obtina documentatia necesara vanzari cumparari in forma autentica.2daca actele nu se vor incheia din vina promitentului vanzator acesta va plati dublu sumei primite.Pana aici ok,mandatarul avea termen sa obtina documentatia pana la data de 15.01.2008, dar acesta nu a facut nimic,ba mai mult in calitate de mandatar a depus anumite cererii pe la institutile abilitate pentru a ma ipiedica sa obtin eu documentatia necesara,dupa 15.01.2008 si pana pe data de 25.01.2008 in momentul notificari acestui promitent cumparator si tot odata mandatar prin executor judecatoresc ca i-am revocat procura speciala de mandatar si intelegerea noastra a cazut comform promisiuni, si ca nu mai are drept sa faca nimic in numele meu acesta a inceiat 2 contracte de vanzare cumparare cu pret achitat dar aceste acte au fost incheiate la data de 25.01.2008 in baza incheieri de atestare adica la sediul unui birou avocatial, act ilegal deoare ce cred ca nu avea aceasta calitate,acesta a semnat in numele meu in calitate de mandatar!cu mandatu revocat!. Dar alta este problema acesta a tot introdus in instanta tot felul de cereri din care reiese ca eu cu dansul am incheiat un antecontract, incorect, o PROMISIUNE-BILATERALA DE VANZARE-CUMPARARE nu este UN ANTECONTRACT, CORECT SAU MA INSEL???X-(:sorry: Din pacate avocatul angajat a cerut anularea promisiuni, el ar fi trebuit sa ceara rezolutia promisiuni. am atacat sentinta avand ca obiect ACTIUNE IN CONTESTARE VANZARE CUMPARARE.prin recurs nu am avut avocat si am solicitat un termen pentru a angaja un aparator,,am primit in cateva zile citatie ,am solicitat a 2 a oara un nou termen mult mai mare decat precedentul pentru a avea tinp sa angajez un avocat dupa care intimatul avand cuvantul, depune la dosar acte privind detasarea sa undeva in strainatate in perioada 21.04.2010 si pana 20.10.2010 si invedereaza instantei caq se opune cererii de amanare a judecati formulate de mine LEGAL. in baza art.312 cp raportat la art.20 alin.3 din legea nr.146/1997 anuleaza ca netimbrat recursul irevocabilla, CE INSEAMNA ASTA???????????:stunned: TOT ODATA AM DEPUS O CERERE DE REJUDECARE A CAZULUI SI AM CERUT INSTANTEI SA IA IN CALCUL REZOLUTIA UNUI DOSAR PENAT INTENTAT DE ACEST DOMN MIE PENTRU INSELACIUNE, AICI SE VEDE CLAR CA A SPUS ALT CEVA LA POLITIE FATA DE INSTANTA. SI IN AFARA DE ASTA APEOXIMATIV INTRE DATA DE 30.05.2010 SI 02.06.2010 ACESTA SA PREZENTAT LA O PRIMARIE SI ASA REZULTA CA A MINTIT DIN NOU INSTANTA DE JUDECATA CA PLEACA IN DETASARE. CE MA SFATUITI????????????
Promisiunea bilaterala de vanzare este un antecontact.
Ati facut o mare greseala ca nua ti timbrat cel putin recursul
pentru ca din acest motiv v-a fost anulat recursul.
Tot ce mai puteti face acum este promovarea unei cai
extraordinare de atac - revizuire sau contestaie in anulare,
in functie de motivele pe care le aveti.