avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... sediu consultanta pentru un ONG
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

sediu consultanta pentru un ONG

Buna seara

Pot accesa fonduri nerambursabiloe pentru construirea unui sediu de consultanta pentru un ONG ? Mentionez faptul ca sunt proprietarul unui teren si as dori sa imi construiesc pe fonduri europene un sediu nou.
Imi puteti spune ce fonduri sunt pentru ONG, care sunt activitatile eligibile si valoarea cofinantarii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 10:18, 11 Iunie 2010
Slabe sanse cu constructia de sedii. :-)

Nu se pot detalia aici pe forum la modul general "fondurile care sunt pentru ONG", intrucat exista foarte multe programe si destinatii ale acestor sume. Pentru acest tip de informatie, este recomandat sa luati legatura cu un consultant care, contra unui onorariu, sa va realizeze o prezentare detaliata a diferitelor oportunitati si sa gaseasca pentru dvs. cea mai potrivita solutie de finantare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii si fundatii cler cler Suntem un ONG in jud Galati, ne ocupam cu probleme sociale in satele din judetul in care activam. Am putea accesa Fonduri Europene? Ne puteti Recomanda o Firma ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene lili77 lili77 buna ziua am infiintat un ONG as dori sa obtin fonduri structurale ,ce trebuie sa stiu ,va multumesc (vezi toată discuția)
Centru îngrijire batrani meresca eugen meresca eugen Buna. Mă puteți ajuta cu un răspuns despre condițiile în care pot accesa fonduri europene în mediul rural că persoana fizica pt un cămin de îngrijire ... (vezi toată discuția)