avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene

buna ziua am infiintat un ONG as dori sa obtin fonduri structurale ,ce trebuie sa stiu ,va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 23:14, 13 Septembrie 2011
Pe ce domeniu? Ce doriti mai exiact sa faceti cu fondurile europene?
Identificati problema a carei rezolvare doriti s-o realizati si grupul tinta, cautati apoi finantatori pe internet, apoi cititi ghidurile care va detaliaza conditiile pentru completarea cererii de finantare.
Este indicat sa va faceti o echipa acolo in ong care sa mai fi lucrat la astfel de proiecte sau daca sunteti cu totii incepatori, incercati sa aplicati la acei finantatori cu "mai putine pretentii", nu o luati de la inceput cu fondurile structurale care presupune o experienta mai mare. Mai e varianta in care sa apelati la consultanti, dar asta va costa.
Cautati intre timp si atragerea de fonduri de la membrii ong-ului sau din sponsorizari, pentru ca va trebuie si o cofinantare cand aplicati la finantatori.
Buna ziua,
Un prim pas ar fi identificarea surselor de finantare si programele operationale destinate Organizatiilor neguvernamentale.In functie de obiectivele propuse si nu numai, analizati • Ghidul solicitantului [RO]si • Website-ul programului [RO] pentru fiecare program destinat ONG urilor si hotarati pentru care aplicati.
Cititi cu atentie criteriile de eligibilitate pentru fiecare program.





Daca doar vreti sa cautati oportunitati puteti vedea la pagina oficiala a autoritatea pentru coordonarea instrumentelor structurale, jos in cautare: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare azil de batrani just.rain just.rain buna ziua, m-ar interesa daca este posibila accesarea de fonduri nerambursabile pentru infiintarea unui azil de batrani in mediul rural. mentionez ca momentan ... (vezi toată discuția)
Gradinita particulara Anca_Topor Anca_Topor Buna ziua, As vrea sa demarez o afacere in domeniul gradiniteleor private. Suntem 10 asociati, avem teren si ne gandim sa construim o cladire care va fi ... (vezi toată discuția)
Infiintare service auto marr marr Buna ziua. Pentru a infiinta o spalatorie/service auto cu fonduri EU, in ce program m-as incadra? Mentionez ca nu am avut nicio firma deschisa pana acum si ... (vezi toată discuția)