buna ziua, am si eu o mare rugaminte:lamuriti-ma si pe mine daca e corect salariul pe care mi la dat in prima luna din sarcina si lauzie.
eu am pe carte 830 iar in mana iau in jur de 640-670. cam din luna a doua eu am intrat in concediu medical cu probleme de sarcina si pe urma am luat risc maternal si pe urma acest sarcina si lauzie....dar acum in prima luna din sarcina si lauzie nu mi-a dat decat 477ron:(....este bine?....:((
Va rog precizati urmatoarele: din ce data a inceput concediul de sarcina si lauzie?
Care au fost veniturile brute in ultimele 6 luni anterioare acestui concediu?
concediul de sarcina si lauzie a inceput de la data de 03.05.2010, iar veniturile brute....sunt paralela cu chestiile astea....pai brutul e cel de pe carte, deci 830*6 luni=4980ron.
Este mai complicat asa... venitul brut poate sa difere de la luna la luna...concedii medicale, concedii odihna etc
Faceti rost de fluturasii de salariu pe ultimele 6 luni.
Este posibil ca si concediul de risc maternal sa fie calculat gresit......
De asemenea, este important sa ne spuneti daca ati avut concediu de risc maternal cele 2 zile..01.05+02.05
Dupa ce aveti absolut toate datele reveniti.
Dar cel mai bine ar fi sa intrebati chiar la cei care v-au calculat salariile.
am inteles...intr-adevar inainte de acest concediu de sarcina si lauzie eu am stat si in concediu medical, de la data de 22.10.2009 pana pe 08.12.2009.iar de pe 09.12.2009 pana pe 31.03.2010 am fost in risc maternal.iar de pe 01.04.2010(eu am gresit si am spus 03.05.2010) pana pe 30.06.2010 sunt in sarcina si lauzie.
de fluturasi nu cred ca poate fii vb pt ca nu se da la noi la unitate, nu stiu din ce motiv...nu am decat de la banca sa iau un extras de cont pt ultimele 6 luni.
iar cei ce calculeaza salariile cred ca le calculeaza dupa bunul plac...deci nu se poate vb cu ei pt ca o da cum le e lor mai bine....deci nu am decat sa cer de la banca si sa aflu tot de la dvs daca e corect sau nu si in cazul in care nu e corect sa ma duc la itm unde voi depune o plangere.