avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratie 390
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratie 390

va rog sa-mi spuneti daca este vreo problema in cazul in care suma din declaratia 390 este negativa
s-a intamplat ca in luna mai sa returnez furnizorului extern mai multa marfa decat am importat.
astept parerile dvs
multumesc
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:27, 14 Iunie 2010
si eu am avut in decembrie 2009 aceeasi situatie,nu este nici o problema
Geo_2008 a scris:

s-a intamplat ca in luna mai sa returnez furnizorului extern mai multa marfa decat am importat.
astept parerile dvs
multumesc

Pai ... de unde aveti plus la marfa?
din lunile anterioare.
cand am spus ca am returnat mai mult decat am importat m-am referit strict la luna mai.
sigur ca mai aveam stoc de marfa din lunile precedente.
si cum ati procedat ? Furnizorul a emis factura de stornare ?
da.am facturi cu minus de la furnizorul extern

Alte discuții în legătură

Storno factura partiala marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Cum trebuie sa procedez ca sa stornez o factura de avans marfa doar partial , trec informatiile de pe factura pe care vreau s-o stornez pe ... (vezi toată discuția)
Chitanta cu minus manug manug Buna ziua.Se poate face chitanat cu minus.Este vb de chitanta la factura de stornare. Factura initiala fiind platita pe loc cu chitanta , la sotrnare ... (vezi toată discuția)
Stoc sora sora buna.sunt la inceputul drumului in contabilitate motiv pentru care va cer ajutorul. lucrez la un depozit de bauturi cu livrare directa catre ... (vezi toată discuția)