Buna ziua.Se poate face chitanat cu minus.Este vb de chitanta la factura de stornare.
Factura initiala fiind platita pe loc cu chitanta , la sotrnare furnizorul imi face si chitanta cu minus.Este posibil?
Este foarte clar ceea ce s-a postat. Furnizorul emite o factura de stornare. Chitanta nu o taie furnizorul cu minus. :slap: Nu are voie sa intocmeasca un asemenea document, Daca furnizorul achita contravaloarea facturii pe care a stornat-o, cel care emite chitanta este clientul. :)
Alte discuții în legătură
Intrebare
victorbuzescu
Buna ziua.Pentru cine ma poate ajuta am si eu o intrebare:
Deschizandu-mi de cateva zile un SRL si neavand inca un contabil, ma confrunt cu urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.