avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general chitanta cu minus
Discuție deschisă în Contabilitate în general

chitanta cu minus

Buna ziua.Se poate face chitanat cu minus.Este vb de chitanta la factura de stornare.
Factura initiala fiind platita pe loc cu chitanta , la sotrnare furnizorul imi face si chitanta cu minus.Este posibil?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 09:51, 6 Ianuarie 2013
chitanta va da cel caruia ii returnati banii
Daca dvs. primiti factura de stornare, trebuie sa emiteti chitanta pentru incasarea banilor pe care i-ati platit anterior.
Ii faceti dumneavoastra chitanta ca ati primit banii inapoi sau puteti sa compensati cu sume ulterioare de platit catre el.
Ultima modificare: Marți, 21 Iunie 2011
george-neagu, moderator
daca dvs.platiti primiti chitanta, daca dvs.incasati banii emiteti dvs. chitanta, deci care face plata si care incaseaza ?
Este foarte clar ceea ce s-a postat. Furnizorul emite o factura de stornare. Chitanta nu o taie furnizorul cu minus. :slap: Nu are voie sa intocmeasca un asemenea document, Daca furnizorul achita contravaloarea facturii pe care a stornat-o, cel care emite chitanta este clientul. :)

Alte discuții în legătură

Intrebare victorbuzescu victorbuzescu Buna ziua.Pentru cine ma poate ajuta am si eu o intrebare: Deschizandu-mi de cateva zile un SRL si neavand inca un contabil, ma confrunt cu urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Factura storno claudia_petre claudia_petre Buna ziua. A trebuit sa platesc inapoi o parte dintr-o suma incasata pe un contract. Am facut o factura storno cu suma respectiva iar la valoarea totala ... (vezi toată discuția)
Storno factura partiala marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Cum trebuie sa procedez ca sa stornez o factura de avans marfa doar partial , trec informatiile de pe factura pe care vreau s-o stornez pe ... (vezi toată discuția)