avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum se poate ,,scapa\"de un credit la ,,Prima casa\"?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum se poate ,,scapa"de un credit la ,,Prima casa"?

Am credit la Prima casa. Cum pot scapa de el, daca plec in strainatate?
Stiu ca nu se poate vinde timp de 5 ani - in cazul meu nu e vorba de incapacitatea de a plati, dar nu s-ar putea efectua o eventuala preluare de rate de catre un alt cumparator?
Va multumesc celor care ma puteti ajuta cu sfaturi.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 23:31, 10 Iunie 2010
de ce nu mergi sa intrebi la banca?
eu sunt interesata de preluarea creditului,mergi mai bine si intereseaza-te si pastram legatura
ba se poate daca indeplineste conditiile barbu ana..chiar daca raspunsul bancii e negativ, tot se poate... ma contactati pe mesageria privata daca sunteti interesati sa va rezolv problema..
vezi ca ti am trimis eu un mesaj.. verifica mesageria, intra si raspunde
Ultima modificare: Joi, 10 Iunie 2010
Petre Enache, Avocat
In ultima instanta, voi merge la banca, dar ma gandeam ca primesc sfaturi chiar dezinteresate, ori banca....
Cum va pot contacta pe mesageria privata?
coltul dreapta sus, sectiunea mesaje private
sau dai click pe numele consultantului si iti apare ce a scris respectivul si trimite mesaj.. dai click pe trimite mesaj
Ultima modificare: Joi, 10 Iunie 2010
Petre Enache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activare cont davinia davinia In cat timp se trimite optiunea activarii contului pe adresa de mail? Au trecut cam 3 ore si nu am nimic nici in Inbox, nici in Spam. (vezi toată discuția)
Redirectionare pe alte linkuri Ilie Stanica Ilie Stanica pana azi intram pe forum folosind calea click pe \"forum\" din sectiunea \"4667 mesaje pe forum\" de ex. azi insa cand am dat click pe acel \"forum\" albastru ... (vezi toată discuția)
Credeti ca eu si fiica mea avem vre-o sansa sa nu ajungem in strada,in urma partjului? adriana_at adriana_at In 3 saptamini sint chemata la partaj de sotul care doreste sa primeasca in natura apartamentul dobindit in tmpul casniciei. Sintem divortati din 2006 si eu ... (vezi toată discuția)