avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Activare cont
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Activare cont

In cat timp se trimite optiunea activarii contului pe adresa de mail? Au trecut cam 3 ore si nu am nimic nici in Inbox, nici in Spam.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:59, 6 Martie 2014
La ce activare va referiti?
Mi-am creat in urma cu cateva ore un cont si am vrut sa postez un mesaj in forum, dar imi apare ca prima data sa-mi accesez adresa de e-mail si acolo voi primi un mail de la avocatnet.ro pe care sa dau click, ca sa mi se activeze contul creat. Nu am primit niciun mail.
Sesizati problema cu care va confruntati la unul dintre administratori prin mesagerie privata
Ok, va multumesc.
Verificati daca ati scris corect adresa de e-mail in Date personale (duceti mouse-ul pe numele de utilizator - in dreapta sus, in colt, se vor activa cateva link-uri).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
Activare cont DanielManciu DanielManciu Buna seara, Incerc fara succes sa-mi activez contul. Mentionez ca am acces la FORUM si la toate informatiile din site, dar in ultima perioada nu mai ... (vezi toată discuția)
Alerta forum kendra kendra Buna ziua, Primeam pe mail alerta de pe forum \\"admitere inm 2014\\". De cateva zile nu mai primesc. Puteti sa imi spuneti cum sa procedez pentru a reprimi ... (vezi toată discuția)