avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Alerta forum
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Alerta forum

Buna ziua,

Primeam pe mail alerta de pe forum "admitere inm 2014". De cateva zile nu mai primesc. Puteti sa imi spuneti cum sa procedez pentru a reprimi din nou? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: kendra , utilizator 19:26, 30 Mai 2014
Intrati pe subiect si verificati optiunea Urmareste subiectul care e alaturi de titlul subiectului, in dreapta. Daca este activata ar trebui sa apara un camp verde cu Discutia este urmarita.

Daca este activata verificati in Spam, poate alertele au ajuns acolo. In acest caz bifati NOT SPAM si vor intra in Inbox.
Daca nu este activata faceti click pe Urmareste discutia.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
M-am dezabonat din greseala de la alertele forumului avocatnet.ro visinica visinica Buna ziua, Din greseala m-am dezabonat de la Avocatnet.ro, Dupa reabonare nu mai primesc alerte de la Forum Avocatnet.ro, alerte care-mi sant de mare ... (vezi toată discuția)
Newsletters avocatnet in spam DrBalanMihai DrBalanMihai Buna ziua! De mai mult timp imi ajung toate mail-urile de la avocat.net in spam. In inbox ajung doar alertele din forum.Stie cineva ce se intampla? Multumesc! (vezi toată discuția)