avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Newsletters avocatnet in spam
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Newsletters avocatnet in spam

Buna ziua! De mai mult timp imi ajung toate mail-urile de la avocat.net in spam. In inbox ajung doar alertele din forum.Stie cineva ce se intampla? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: HUBARDONI , utilizator 08:14, 1 Decembrie 2016
Buna ziua,
Faceti click pe unul din mesaje si bifati Not spam / Nu este spam, ar trebui sa fie suficient ca urmatoarele sa intre in Inbox.
A functionat! Multumesc!
Pentru putin :)
Am incercat aceasta posibilitatate (de a marca Not Spam) dar nu a dat rezultat. AvocatNet.ro cu "N" mare ajunge in continuare in Spam...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activare cont. ajutor ContSters305424 ContSters305424 Nu primesc in continutul e-mailului, linkul de activare. Am reluat procedura de retrimitere si activare de nenumarate ori, va rog sa ma ajutati. E-mailul ... (vezi toată discuția)
Newsletter radshara radshara Buna ziua , Ieri am primit un email prin care am fost dezabonata de la Newsletter pe motiv ca as fi raportat email-urile primite ca fiind spam , ceea ce nu ... (vezi toată discuția)
Alerta forum kendra kendra Buna ziua, Primeam pe mail alerta de pe forum \\"admitere inm 2014\\". De cateva zile nu mai primesc. Puteti sa imi spuneti cum sa procedez pentru a reprimi ... (vezi toată discuția)