avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Newsletter
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Newsletter

Buna ziua ,

Ieri am primit un email prin care am fost dezabonata de la Newsletter pe motiv ca as fi raportat email-urile primite ca fiind spam , ceea ce nu este adevarat .
M-am reabonat dar astazi am gasit iarasi emailul in spam. Acest lucru se intampla de cateva zile .
Va semnalizez problema pentru ca nu vreau sa fiu iarasi dezabonata din cauza unor erori de care nu am cunostinta .
Ce se poate face pentru a remedia problema ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:09, 29 Noiembrie 2016
Faceti click pe unul din mesaje si bifati Not spam / Nu este spam, ar trebui sa fie suficient ca urmatoarele sa intre in Inbox.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-am dezabonat din greseala de la alertele forumului avocatnet.ro visinica visinica Buna ziua, Din greseala m-am dezabonat de la Avocatnet.ro, Dupa reabonare nu mai primesc alerte de la Forum Avocatnet.ro, alerte care-mi sant de mare ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
Alertele mele se duc direct in spam. gmancila gmancila In urma cu ceva timp, am fost instiintata de echipa tehnica, ca am fost dezabonata de la newsletter, deoarece le refuzam mesajele, le raportam ca fiind spam. ... (vezi toată discuția)