Buna seara. Ma numesc Elena. As dori sa ma ajutati cu un raspuns la o anumita problema. Am o executare din partea unei banci al carei credit nu am mai reusit sa.l platesc si probabil s.a facut un proces de care eu nu am stiut in urma caruia s.a dat o executare.Executorul a trimis o somatie catre mai multe banci in cazul in care am conturi acolo sa mi se retina banii din acele comturi sau in cazul in care depun ceva.O perioada de un an am fost in concediu de cresterea copilului si in contul de salarii nu mi s.a virat nimic..acum am mers la lucru. CE SE VA INTAMPLA DACA MI SE VIREAZA BANII IN CONT, BANCA IMI VA OPRII TOT SALARIU DATORITA EXECUTARII SILITE SAU DOAR O TREIME CAT SPUNE LEGEA?Cei de la lucru fac presiuni ca nu pot sa.mi dea banii decat pe card, nu au alta solutie. Este adevarat , salariul nu se poate vira decat pe card, nu exista si alte modalitati de plata? MULTUMESC ANTICIPAT.
existind un titlu executoriu si o poprire pe veniturile dv. cu sau fara primirea drepturilor salariale pe card executorul judecatoresc il va pune in executare. executarea poate fi facuta si impotriva unor bunuri mobile sau imobile aflate in patrimoniul dv. pina la acoperirea sumei imprumutate, a dobinzilor aferente si a cheltuielilor ocazionate de executarea silita.
Executare silita
PaulMarica
buna seara,
va rog sa imi dati un sfat in legatura cu urmatoarele:
am un credit aflat in executare silita, s-a facut poprire o treime din salariul sotiei ... (vezi toată discuția)