avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... caini in apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

caini in apartament

unde pot reclama un vecin care locuieste la et 4 din 10 si are 5 caini comunitari care ne terorizeaza cu mizerii fecale iar de cand a dat caldura cu pureci.am doi copii de 3 si 5 ani care sunt piscati ingrozitor de aceste insecte.sunt disperat si nu stiu unde sa ma adresez.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristea sandra , utilizator 14:46, 23 Iunie 2010
Buna ziua !
In conformitate cu prevederile HG 955/ 2004 , OUG 155/ 2001,etc. va puteti adresa in acest sens autoritatii publice locale, DSV si DSP, precum si protectiei animalelor( daca este cazul).
Cu stima !
Aceeasi pb am avut-o si eu cu o vecina.Am rezolvat-o cu HCL.Cautati pe net,poate exista si la dvs o hotarare a consiliului local si atunci va poate ajuta si primaria.Cu DSP si DSV,nu am reusit nimic.Poate la dvs in oras sunt mai seriosi.Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caine la bloc, obligatia de a curata mizeria pe care o lasa in gradina blocului Margareta72 Margareta72 Am un catel, metis, foarte pasnic si prietenos. Locuiesc la bloc si platesc la intreinere 3 lei pt el. Cand ies afara sa isi faca nevoile, ies fara lesa, ... (vezi toată discuția)
3 caini intr-o garsoniera deranjeaza locatarii Raheli Raheli buna seara, va rog sa ma ajutati cu o opinie. cum putem sa rezolvam situatia unei garsionere in care chiriasii au 3 dulai zgomotosi, care lasa mult par in ... (vezi toată discuția)
Aplicare amenzi stapani caini Antoanela Geaman Antoanela Geaman Scriu acest mesaj deoarece chiar mi se pare inadmisibil sa facem slalom printre fecalele de caine pe aleile dintre blocuri sau case.Mai ales ca acestea provin ... (vezi toată discuția)