avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plingere penala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plingere penala

Buna ziua. As vrea sa stiu si eu ce pasi trebuie sa urmez pentru a putea formula o plingere penala avind ca obiect abandonul de familie si cam cit mar costa?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 17:17, 11 Iunie 2010
primul pas e sa contactati un avocat, sa-i expuneti cazul si el va spune cat va costa.. depinde de valoarea lui ca profesionist
gicuta68 a scris:

Buna ziua. As vrea sa stiu si eu ce pasi trebuie sa urmez pentru a putea formula o plingere penala avind ca obiect abandonul de familie si cam cit mar costa?

tatal copilului nu mai plateste pensia de intretinere? ca banuiesc ca asta aveati in cap cand ati solicitat informatii...

In acest sens, formularea plangerii nu va costa nimic, dar trebuie sa aveti asupra dvs o copie dupa decizia judecatoreasca in care se prevede cuantumul sumei. Plangerea adresata politiei nu poate viza decat ultimele luni de neplata consecutiva, (doua mai exact).
Sigur, un avocat va poate ajuta sa formulati o astfel de plangere, dar si cei de la politie sunt in masura sa va indrume.

Avocatul, in plus, va mai poate sfatui si alte cai de recuperare a banilor respectivi.
Angajati un avocat si va sti el cum sa o redacteze si cum sa va asiste sau reprezinte interesele. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort dulcedor dulcedor as dori sa stiu de ce am nevoie pt a intenta divortul;mentionez ca am un copil de 3 ani si vreau sa-mi fie incredintat sotul meu ne-a parasit de 7 luni si ... (vezi toată discuția)
Buna seara,sotul a primit amenda pentru depasirea vitezi,in procesul ... mary50 mary50 Buna seara,sotul a primit amenda pentru depasirea vitezi,in procesul verbal scrie ca intro zona cu limita de viteza 50Km/h desi indicatorul arata doa viteze. ... (vezi toată discuția)
Plingere nucusor nucusor cum trebuie sa formulez o plingere penala pentru distrugere,amenintare si lovire,si unde si catre cine trebuie adresata si depusa? (vezi toată discuția)