Buna ziua!Am o nelamurire.Am primit alaltaieri un plic si cateva foi in care era mentionat ca la cererea mea mi s-a facut asigurare pe viata pe o perioada de 53 de ani.Mentionez ca eu nu am solicitat asa ceva si ieri am fost la sediul respectivei societati de asigurari si mi s-a spus ca o sa se faca o verificare.Azi am fost sunat si informat ca persoana care mi-a incheiat acel contract,fara stirea si aprobarea mea, a fost suspendata din functie si ca o sa incheie acel contract fara ca eu sa fiu prezent.Este posibil asa ceva?Cum sa mi se faca un contract fara acordul meu si sa se incheie fara prezenta mea?Ce este de facut?Multumesc!
daca inscrisul nu va afecteaza cu nimic...stati linistit, dar daca insa, va afecteaza formulati o plingere penala pe care o depuneti la organele de politie.
trebuie stiut ce efecte are fata de dumneavoastra acel contract, cu toate ca in princiu trebuie platite primele de asigurare, lunar sau trimestrial.
mai mult decat atat, nu se poate incheia contractul atata timp cat nu exista si semnatura dumneavoastra pe el.
daca vi se spune ca este semnat si stiti ca nu ati semnat nimic atunci puteti depune plangere la politie.
mai puteti afla si ce se intampla daca nu platiti primele de asigurare.
mergeti si discutati problema sub toate aspectele cu reprezentantii societatii de asigurari, de preferat cu cineva care are putere de decizie.
Pai eu nu inteleg cum de este posibil sa se faca un contract pe numele meu fara ca eu sa stiu...nu trebuie semnatura mea?Adica daca ei incheie acel contract fara ca eu sa fiu prezent,nu risc nimic?Nu vreau sa ma trezesc peste ceva timp ca am de platit ceva...Multumesc!
Urmariti efectele pe care acel contract le produce in ceea ce va priveste.
Solicitati firmei de asigurari sa-l anuleze, in caz contrar, adresati-va organelor de cercetare penala cu o plangere indreptata impotriva respectivei societati de asigurare.