avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Loc parcare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Loc parcare

Buna ziua,
Daca am avut concesionat un loc de parcare anul trecut 2009, l am platit dar anul acesta nu l am mai platit , acest loc de parcare este scos la licitatie ?
Informatii cu privire la licitatie , data, loc , ora sunt prezentate public celor interesati pana la o anumita data sau cine vrea locul respectiv se duce la primarie si plateste taxa pe loc?
Cel mai recent răspuns: koranima , utilizator 12:26, 11 Iunie 2010
Daca nu il mai platiti el va fi scos din nou la licitatie.
Cel mai bine mergeti la primarie si prelungiti durata contractului.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
www.lex-brasov.ro
Problema este ca deja l a luat altcineva ...pentru ca eu nu l am platit.. deoarece credeam ca trebuie sa il platesc pana la sfarsitul anului 2010 ... dar avand in vedere ca eu l am avut platit anul trecut ... nu se putea macar sa ma anunte cu privire la licitatia pt ocuparea locului.
Multumesc
Cu stima!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere carte de munca itm ionela11 ionela11 Buna ziua! Va rog daca are cineva un model de adresa de inaintare catre itm pentru depunerea unei carti de munca de catre o persoana fizica, sau cum ar trebui ... (vezi toată discuția)
Biroul meu.... Ec.Angelica-Ana  Pop Ec.Angelica-Ana Pop ....nu mai stiu de unde am salvat acesta acesta poezie... \" Iubesc biroul meu fãrã luminã! Mã simt în el ca vulpea-n ... (vezi toată discuția)
Factura neplatita chiriasi gglaza gglaza Buna ziua am urmatoarea problema pe care nu stiu cum s o abordez mai departe : - am avut inchiriata unei firme straine ( CEZ ) o vila , ... (vezi toată discuția)