avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii restante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii restante

cum pot recupera salariile restante? mentionez ca nu s-a inchis cartea de munca la firma unde inca pot spune ca lucrez.(firma s-a inchis, la modul ca nu-si mai poate permite sa plateasca absolut toate datoriile catre angajati, furnizori respectiv darile atre stat).
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 13:01, 11 Iunie 2010
Cum s-a inchis, a intrat in insolventa?
Oricum, pentru recuperarea salariilor restante, formulati cerere catre Tribunalul muncii de care apartineti pentru pretentii salariale.
Cererea este scutita de taxa de timbru.
Ultima modificare: Vineri, 11 Iunie 2010
Marcel Mihalache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariilor onutzza22 onutzza22 Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Am lucrat la o societate de la inceputul anului 2008 pana acum cateva saptamani; din luna noiembrie 2008 nu s-au ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca cu firma dointza dointza Buna ziua ! Sunt in litigiu de munca cu firma unde am lucrat pentru ca mi-a inchis cartea de munca cu o decizie falsa si am aflat dupa doua luni intamplator ... (vezi toată discuția)
Salariu neplătit Utilizatoranonimm Utilizatoranonimm Bună ziua! Am lucrat la o firmă, apoi au închis magazinul fără să mă anunțe. Nu au plătit chiria și au fost dați afară. Am înțeles că m-au ... (vezi toată discuția)