avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general suspendare activ firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

suspendare activ firma

Astazi voi lua actele de la reg comertului pt suspendarea activ ,este necesar sa merg cu ele la Anaf pentru a le inregistra sau le transmit ei ,avocata imi spune ca trebuie sa merg cu ele in termen de 15 zile de la elib ,nu voi depune acea cerere pt derogare privind situatiile ,nu am avut salariati ,si nu stiu daca este necesar sau nu sa le duc ,am sunat dar mi-au raspuns evaziv ,aveti idee care este procedura Reala?
Cel mai recent răspuns: ContSters101626 , utilizator 16:56, 11 Iunie 2010
Va sugerez sa le depuneti la Anaf.
Mergeti si depuneti dvs. actele.
Daca nu cereti la ANAF intrarea in Regimul derogatoriu privind declaratiile, nu este necesar sa depuneti nimic la Adm Fin, deoarece ei primesc electronic datele de la Reg Com. Doar ptr linistea dvs faceti copii dupa actele de la Registru si depuneti-le prin Registratura la Adm Fin.
este un anumit termen de depunere sau le pot depune in primele zile din iulie odata cu situatiile trimestriale?(au fost eliberate ieri 10.06.2010)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare societate tynadiana tynadiana Buna ziua, Am suspendat socitatea in martoe 2010 (pentru 3 ani). As dorii sa stiu acum mai am vreo obligatie? Trebuie sa ii anunt si pe cei de la ... (vezi toată discuția)
Rectificativa declaratia 100 turturea turturea Cum pot depune o rectificativa la declaratia 100/martie 2010, avand in vedere ca am trecut in declaratie doar impozitul pe salarii cu valoare zero iar ... (vezi toată discuția)
Activitate sc suspendata. mai departe? ContSters40598 ContSters40598 Am obtinut pt o sc suspendarea activitatii pe 3 ani. Ce trebuie sa fac acum: sa merg si la Finante cu aceasta Incheiere emisa de ORC ? Multam.:coffee: (vezi toată discuția)