avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice raspuns CNSC
Discuție deschisă în Achiziţii publice

raspuns CNSC

cat timp are la dispozitie CNSC pentru a da raspuns pentru o contestatie?
Cel mai recent răspuns: melcsy , utilizator 14:08, 11 Iunie 2010
In conformitate cu art. 276 din OUG 34/2006, Consiliul are obligatia de a solutiona contestatia in 20 de zile de la primirea dosarului. Media in anul 2009 conform rapoartelor CNSC a fost de 19 zile.
Citezmai jos art. 276
Art. 276. -
(1) Consiliul are obligatia de a solutiona contestatia in termen de 20 de zile de la data primirii dosarului achizitiei publice de la autoritatea contractanta. In cazuri temeinic justificate, termenul de solutionare a contestatiei poate fi prelungit cu inca 10 zile.
Va multumesc din suflet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicarea de la cnsc se face prin curier sau fax ??? Cristi___ Cristi___ Am o intrebare legata de modul de comunicare a deciziilor CNSC. Am depus o contestatie si nu am primit nimic de la ei. Din intamplare am verificat iar ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de urgenta 19/2009-ref. la achizitiile publice aura calin aura calin Buna seara, am trei aspecte neclare: -termenul pentru introducerea contestatiei la CNSC s-a modificat? -depunerea contestatillor la CNSC, in contextul ... (vezi toată discuția)
Termen declarare castigator madairina madairina As dori sa stiu care este termenul legal in care autoritatea contractanta trebuie sa anunte castigatorul la o cerere de oferta si ce se intampla daca aceasta ... (vezi toată discuția)