avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... URGENTA Am nevoie de ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

URGENTA Am nevoie de ajutor

Am probleme cu vecinul de la doi de mult timp.Acum si-a montat robineti pe coloanele de apa potabila si sub pretextul ca ai curge apa in baie m-a debransat de la reteaua de apa (mentionez ca el sta sub mine si a pus respectivi robineti pe coloana) In momentul de fata eu si vecinul da sus nu avem apa si nici nu putem intra in casa la el. Ce se poate face legal in afara unui proces care este de durata.

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: OANA GORAN , Consilier juridic 09:26, 21 Mai 2007
foarte simplu si usor se face cerere semnata de toti vecinii care au fost privati de consumul de apa, se inregistreaza si se depunee la Asociatia de locatari sau la Administrator, cu 2 conditii :
1. sa fie facuta in 2 exemplare si pe ambele sa fie semnaturile si pe ambele sa aveti nr de inregistrare, unul se depune la Asociatie si unul ramane la dvs.
2. in cerere sa solicitati administratiei sa i-a masuri pt remedierea situatiei in maxim 48 ore sa zicem daca nu, va adresati instantei de jdecata si cheltuielile si taxele judiciare le va suporta administratorul ala stupid care a lasat sa se intample asa ceva.
in icheiere puteti nota ceva de genul :
Va aducem la cunostinta ca, in conformitate cu dispozitiile legale in materie sunteti raspunzator de ......(se detaliaza situatia)
De asemenea, vom solicita instantei de judecata, odata cu promovarea actiunii in justitie si suspendarea dvs din functia de ................intrucat nu va exercitati atributiile ce va revin prin functia pt care ati fost numit.Precizam, de asemenea, ca toate cheltuielile ocazionate de desfasurarea acestei proceduri vor fi suportate de catre dumneavoastra, in calitate de administrator, conform dispozitiilor legale in materie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca se sparge coloana principala de incalzire,cine plateste? iozsi39 iozsi39 am o intrebare:sunt singurul de pe coloana care a ramas racordat la instalatia de incalzire a orasului;daca coloana principala se sparge la un vecin,cine ... (vezi toată discuția)
S-a oprit apa la bloc dorat dorat in data de 17 sa pus anunt la scara blocului ca se va opri apa potabila scrie asa,avand in vedere ca ;a data de 16 06 2014inregistrati o datorie de 128000 lei ... (vezi toată discuția)
Despre pierderile de acm(apa calda menajera)... ndan57 ndan57 :sorry:firesc este sa nu se impute si celor cu CT si chiar celor debransati de la sistemul centralizat. In cadrul asociatiei o persoana care implemenreaza un ... (vezi toată discuția)