In urma decesului fratelui meu a ramas un apartament dobandit inainte de casatorie.
Ulterior a decedat si sotia acestuia.Prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila(avem investire in acest sens) familia noastra are 2/3 din acest apartament,iar rudele sotiei decedate au 1/3.
Procesul pentru a stabili proprietarul pentru aceasta 1/3 dureaza foarte mult si nu stiu ce posibilitati avem sa vindem partea noastra deoarece nu cred ca este cineva interesat sa cumpere doar 2/3 urmand sa rezolve si cealalta1/3
Asteptati sa se termine dosarul de partaj,
daca nu va intelegeti cu rudele sotiei decedate.
Daca erati intelesi cu acestia puteati incheia
o tranzactie.
Nu sunteti obligati sa ramaneti in indiviziune, puteti face iesirea din indiviziune si sa platiti rudelor sotiei o sulta, astfel deveniti proprietari pe tot si vindeti bunul in integralitatea lui.
Mostenire
DATSCH2010
1.daca detin 3/16 dintr-o proprietate, incat timp trebuie sa ma despagubeasca proprietarul celeilalte parti?1an, 1 luna, pina se vinde?
2.daca eu in ... (vezi toată discuția)
Incurcata de sora
Valeria_Val
Buna ziua. Parintii au decedat amandoi. Succesiunile sunt facute. A ramas doar un apartament. Dar sora mea nu vrea sa-l vindem. Spune ca daca nu a fost langa ... (vezi toată discuția)