avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie retroactiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie retroactiva

intrebarea mea este,daca ma poate obliga sa platesc pensia retroactiva toata odata(5500ron)sau o pot plati in rate. Cind trimit banii pentru pensie,mereu trimit cu 100 sau 200ron in plus.Mentionez ca nu am de munca.Se poate sa imi dea cu suspendare?
Cel mai recent răspuns: vicky171 , utilizator 21:55, 11 Iunie 2010
Fiti mai explicita.....speta dv. nu o cunoastem!!!!!!!
Va referiti la pensia de intretinere pentru minor?
cum adica sa va dea cu suspendare?
nu va condamna nimeni daca nu aveti bani sa platiti.
va poate executa silit daca aveti bunuri sau venituri. nu aveti, platiti cat puteti
Da.pensie pentru minor
asa mi-a zis un avocat,ca daca nu retrage plingerea e posibil sa imi dea cususpendare

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara michaitza1974 michaitza1974 Am primit comunicare acasa ca divortul s-a incheiat si ca trebuie sa platesc pensie alimentara o anumita suma de bani, o alta suma de bani cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei din urma vicky171 vicky171 am fost in divort de pe data de30.11.2002 pina in 09.03.2009,deoarece ea a facut un copil in italia si cum inca nu s-a terminat divortul,era tot al meu.Pentru ... (vezi toată discuția)
Proces abandon de familie-neplata pensiei alimentare Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Am avut un proces impotriva fotului meu sot pt.neplata pensiei alimentare . El in proces nu a putut face dovada ca a platit pensia si pe deasupra a ... (vezi toată discuția)