avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... spaga certificat fiscal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

spaga certificat fiscal

am luat o masina de la un prieten, iar acesta o avea de la unul din timisoara. mie imi trebuie un certificat fiscal inclusiv de la ala. doar ca acel nenorocit refuza sa mi-l elibereze pana nu-i dau spaga 100 de euro. desi e obligatia lui s-o faca. ce as putea face? un flagrant ar rezolva problema? macar sa stiu ca-l dau pe mana politiei pe santajist.
Cel mai recent răspuns: cipri_h , utilizator 09:38, 12 Iunie 2010
Puteti formula plangere penala la politia competenta teritorial(cea locului unde se va comite infractiunea) si aceasta urmeaza sa organizeze un flagrant pentru infractiunea de santaj
Puteti formula o plangere penala pentru santaj si se va organiza flagrantul
Asta insa nu stiu cat de mult va va ajuta sa obtineti certificatul fiscal
Puteti sa va adresati instantei si sa cereti sa fie obligat sa va dea acel certificat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine ma poate ajuta sa scap de la santaj???? dia2120 dia2120 de cca 2 saptamani sunt amenintata de catre un individ ca daca nu-i dau suma de 5000 euro imi va acuza sotul de o implicare intr-un incident.sotul meu ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac? - santaj cu o filmare Anon4 Anon4 Am un prieten care a recunosc pe o filmare ca pot sa fac rost de haș sau de marijuana, am fost \"amenințat\" ca dacă nu dau niște bani o sa meargă cu ea ... (vezi toată discuția)
Profesor care imi cere bani ca sa ma promoveze stenk stenk Buna ziua, am si eu o problema urgenta cu un profesor care ma santajeaza si imi cere bani pentru a ma trece clasa. Sunt elev in clasa a XI-a si anul acesta ... (vezi toată discuția)