avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie banca

Daca o familie detine un imobil impreuna cu o alta familie si are datorie la banca(doar una din familii), banca poate pune sechestru pe imobilul respectiv? Asta in conditiile in care s-a facut creditul nu detineau acel imobil
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iunie 2010
margaritar26, utilizator
termenul detine este destul de vag. Detin ca si coproprietari, sisunt intabulati fiecare cu o cota parte?
Detin ca si coproprietari, nu sunt intabulati fiecare cu o cota parte
mai exact ce scrie pe cf?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dorelpop dorelpop buna ziua, -executorul judecatoresc incepe executarea silita pentru un credit la banca neipotecar ,impotriva mea ca si imprumutat -primele masuri luate au ... (vezi toată discuția)
Proprietate privata Elisabeta Hangan Elisabeta Hangan Mama mea detine o proprietate impreuna cu un frate care este decedat. Ultimele inregistrari in cartea funciara sunt din anul 1936. Copii fratelui mamei au ... (vezi toată discuția)
Executare silita , proprietar doar 50% dintr-un imobil hambra hambra Detin un apartament impreuna cu soara mea 50% + 50%. Sora mea a facut un credit de nevoi personale pe care nu l-a achitat. Cum se poate face executare ... (vezi toată discuția)