avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creanta in mod abuziv
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creanta in mod abuziv

In august 2001 am facut un contract de telefonie ,cu specificatia scrisa de a primii lunar factura detaliata.totul e in regula pina la factura din 20-nov-2001 care desii a venit cu detaliere cuprinde 7 nr de telefon necunoscute mie care apareau ca si cum eu as fi sunat la ele chiar si la 2si30 noaptea.Avind in luna oct 2001 un necaz in familie nu am facut nici o reclamatie,punind acele convorbiri pe seama spitalului,preot,gropari,etc.Deci am platit 45,00ron.Surpriza vine odata cu facturadin 20-dec-2001 care avea o valoare de 65,00ron si fara detaliere asa cum prevede contractul! Am cerut in scris societetii pt lipsa detaliere si am fost anuntat telefonic ca dupa ce achit aceea factura voi primii lista dar contracost??:OAm mers la agentia unde am facut abonament aratindu-le ca acest lucru este semnat in contract de mine si de ei!!Am fost informat sec ca asa s-a dispus de la centru!X-(Nu am fost nici restant nici dator pina in aceea clipa nicaieri!:">Nu am platit aceea factura si nici urmatoarea careavea o valoarea de 35,00ron,in care eram anuntat ca nr a fost suspendat.:stunned:in sept 2008 am primit prima instiintare de la Eos ca le datorez 1279,00ron#-oAm ignorat-o si in luna asta iunie 2010 vine a doua scrisoare de la Eos ca am de plata 350,00ron. Daca nu platesc in 5 zile sint amenintat ca vin ei si daca nu sint acasa sau nu e nici o ruda care sa la deschida usa iau Primarul din localitate ca martor si sparg usa in prezenta lui pentru a-si recupera restanta prin executare silita??:-/Care exec.silita din moment ce tot ei imi trimit odata cu scris lor o alta scisoare pe care{spun ei}intentioneaza sa o trimita unui av.pt actionare in instanta?! Am bagat de seama ca e canicula in Romania,dar chiar executare inainte de proces? Si nu cumva acest lucru s-a prescris??Va rog spuneti-mi ce am de facut??:help: Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iunie 2010
julius.jr, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:48, 12 Iunie 2010
daca din 2002 pana in 2008 nu au facut nimic pt a-si recupera suma datorata de dvs, acum nu mai au dreptul, s-a prescris.
nu-i luati in seama pe cei de la firma de recuperare, n-au decat sa va actioneze in judecata, daca vor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Factura orange neachitata in 2001! lorybebe lorybebe Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu o factura neachitata in termen emisa de Orange Romania in 2001 in valoare de 126.18 ron! Aceasta datorie a ... (vezi toată discuția)
Datorie fictiva la orange stancu_g stancu_g Buna ziua, Am o problema cu compania de telefonie mobila ORANGE. Am avut un abonament facut la aceasta firma in anul 2000, contract ce l-am reziliat prin ... (vezi toată discuția)