avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa Judiciara de Timbru - Restituire
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa Judiciara de Timbru - Restituire

Am cerut in instanta restituirea taxei judiciare de timbru, deoarece am platit peste cuantumul legal, instanta a admis acest lucru, insa cei de la Cec unde am facut plata nu vor sa ne restituie suma deoarece vor chitanta in original. Bineinteles ca acest lucru nu este posibil. Daca a mai trecut cineva prin situatia asta, se poate va rog sa imi spuneti cum anume ati procedat? Cine ne restituie banii pentru taxa de timbru? Va multumesc mult de tot si sper sa stie cineva cum se face...ca este vorba de o suma destul de mare de bani:(
Cel mai recent răspuns: mali_26 , utilizator 16:00, 22 Mai 2007
dar de ce ati achitat taxa de timbru la CEC? taxele judiciare de timbru se achita la Administratia Publica Locala, la serviciu impozite si taxe, eventual cautiunile se consemneaza la CEC.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautiune ordonanta presedintiala ciprianiustinian ciprianiustinian BUNA SEARA, AM PIERDUT UN PROCES, PRIN CARE AM FOST OBLIGAT LA PLATA UNEI SUMEI. Hotararile date in prima instanta sunt executorii de drept. Partea adversa ... (vezi toată discuția)
Neplata taxei de timbru leonida leonida buna seara,sunt in proces cu o SC,am avut judecarea pe fond la tribunal unde respectiva SC a cerut sa plateasca taxa de timbru esalonat si i sa admis cererea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua dandingiurgiu dandingiurgiu am platit o taxa de timbru judiciar in valoare de vreo 3500 roni contravaloare la un act de vanzare cumparare numit chitantza de mana cu 2 martori ......in ... (vezi toată discuția)