avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate atv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate atv

Buna ziua. As dori sa stiu ce reguli trebuie sa respecte o societate de inchiriat atv ca sa-si desfasoare activitatea....
Are nevoie de semnaturile vecinilor?
Ce avize ii sunt necesare?
Care sunt motivele de pierdere a autorizatiei de functionare?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile Dvs.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 22:42, 12 Iunie 2010
Pt stabilirea sediului social are nevoie de acordul vecinilor pe orizontala si verticala. Avizele sunt cele necesare la infiintarea oricarei societati comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere sediu firma ancarapan ancarapan in blocul in care locuiesc urmeaza ca o firma sa isi inchirieze un apartament.inchirierea se face printr-o agentie imobiliara.ma intereseaza sa stiu daca e ... (vezi toată discuția)
Acte necesare obtinerii autorizatie de functionare. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. Mi-ar putea spune cineva ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei autorizatii de functionare a unei societati comerciale, de la primarie? ... (vezi toată discuția)
Activitate comerciala intr-un apartament situat in bloc cu destinatie mixta (parter, et.1 spatii comerciale, et.2,3,4 apartamente) georgeserban71 georgeserban71 Societate comerciala infiintata in 2018 cu sediul social si punct de lucru cu activitate, aflata intr-un apartament la et.2, avand la infiintare acordul scris ... (vezi toată discuția)