avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am nevoie de asistenta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am nevoie de asistenta

Buna ziua! Acum 3 ani am cumparat un apartament,acum,dupa 3 ani ma trezesc cu niste facturi trimise din partea firmei Cruk International Bucuresti pe numele fostului proprietar. Am luat legatura cu cei de la Bucuresti pentru a-i ruga sa nu mai trimita facturile respective la acea adresa, dansii mi-au raspuns ca fostul proprietar nu a platit in ultimii ani facturile la orange ,iar ei sunt firma de recuperare, iar pentru a nu mai trimite acele facturi, m-au rugat sa le trimit in xerox actul de spatiu.
Mi-e frica sa trimit un act atat de important, ce ma sfatuiti?pot fii inselatori si sa faca ceva cu acel act?un contract fals de vanzare-cumparare?sau cine stie ce?sunt sceptic cand vine vorba de dat acel document.pot fi afectat in vre-un fel de acea firma de recuperare daca nu trimit actul de proprietar,deoarece mi-au raspuns ca in lipsa actului eu voi primi in continuare acele facturi.

Va multumesc anticipat pentru un raspuns!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:19, 12 Iunie 2010
Eu zic sa ignorati facturile.
Nu sunteti obligat sa le trimiteti nimic.
Ei au de recuperat o suma de bani de la fostul proprietar. Dumneavoastra nu aveti nici o obligatie.
Ignorati facturile
Nu le transmiteti nimic
Fostul proprietar este debitorul nu dvs.
Dvs v-ati facut datoria sa-i anuntati ca nu mai sta
acolo si dvs hotarati daca le trimiteti acel act sau
nu pentru ca nua veti nici o obligatie in acest sens.
Nu trimiteti nimic.
Nu mai luati legatura cu ei pt ca nu sunteti parte in nici un contract si nu are rost sa va enervati degeaba cu ei. Bineinteles ca veti primi in continuare notificari pe numele fostului proprietar pana nu ia el legatura cu creditorul, dar nu e nici o problema.

De mentionat ca daca trimiteti actul, poate le vine vreo idee sa-l atace in instanta.

Alte discuții în legătură

Abonament neplatit persoana decedata cristian_121 cristian_121 Buna ziua. Bunicul meu a avut un abonament la cosmote si nu l a mai platit de aproximativ 2 ani timp in care a primit scrisori de la firme de recuperare. acum ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare datorii kamaya27 kamaya27 Buna ziua, Sunt proprietara unui imobil de un an si jumatate si se pare ca fostii proprietari au avut datoii la banci. mentionez ca apartamentul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Abuz firma recuperare Ciprian_Radu Ciprian_Radu Buna ziua,voi incerca sa fi scurt si la obiect. Factura Orange am achitat-o. Dupa 1 an de zile de la plata, si timp de 2 ani de zile ma dispera aceasta ... (vezi toată discuția)