Buna ziua. Bunicul meu a avut un abonament la cosmote si nu l a mai platit de aproximativ 2 ani timp in care a primit scrisori de la firme de recuperare. acum o luna a murit. Ce se va intampla cu datoria? Mentionez ca locuinta este pe numele lui. Multumesc
Eu cred ca depinde si de ceea ce scrie in contractul semnat de bunicul Dvs cu Cosmote .Cititi-l bine ca sigur gasiti acolo un raspuns.In ceea ce priveste firmele de recuperare ignorati-le daca in contractul cu Cosmote semnat de bunicul Dvs nu sunt mentionate.Eu am abonament la Orange si pentru ca nu-mi trimeteau lunar factura conform contractului si ma obligau sa platesc la un punct al lor de lucru care ba nu avea toner pentru printarea chitantei ba aveau inventar m-am enervate si nu le-am platit la timp.A doua zi am primit un mesaj de la o anume Coface care se oferea sa ma ajute sa platesc cei 42,50 lei.Apoi un telefon la care nu am raspuns.Apoi iar un mesaj.Orange mi-a suspendat abonamentul pana la plata.Coface ma pisa asha ca I-am raspuns ca-l reclam la Oficiul ptr Protectia Consumatorului.Si a tacut.Am platit,mi-au redeschis abonamentul si am facut eu reclamatie ca nu-mi trimit factura prin posta conform contractului.Rezultatul?Inainte imi intrerupeau abonamentul pe data de 3-4 a lunii urmatoare acum daca nu platesc pana la sfarsit de luna mi-l intrerup in prima zi a lunii urmatoare.Macar imi trimit facturile lunar.Toti sunt la fel.Esti bun pana faci abonamentul.Apoi...altul la rand!Isi aduc aminte de tine doar cand se apropie termenul de expirare a contractuluiSi vin cu oferte zic ei tentante de marire a costului abonamentului si eventual un nou telefon.Contractul meu expira peste 4 luni si le spun pa.Incerc si cu Vodafone dar un contract simplu,cel mai ieftin.