avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abonament neplatit persoana decedata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abonament neplatit persoana decedata

Buna ziua. Bunicul meu a avut un abonament la cosmote si nu l a mai platit de aproximativ 2 ani timp in care a primit scrisori de la firme de recuperare. acum o luna a murit. Ce se va intampla cu datoria? Mentionez ca locuinta este pe numele lui. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela50 , utilizator 23:51, 19 Februarie 2014
Eu cred ca depinde si de ceea ce scrie in contractul semnat de bunicul Dvs cu Cosmote .Cititi-l bine ca sigur gasiti acolo un raspuns.In ceea ce priveste firmele de recuperare ignorati-le daca in contractul cu Cosmote semnat de bunicul Dvs nu sunt mentionate.Eu am abonament la Orange si pentru ca nu-mi trimeteau lunar factura conform contractului si ma obligau sa platesc la un punct al lor de lucru care ba nu avea toner pentru printarea chitantei ba aveau inventar m-am enervate si nu le-am platit la timp.A doua zi am primit un mesaj de la o anume Coface care se oferea sa ma ajute sa platesc cei 42,50 lei.Apoi un telefon la care nu am raspuns.Apoi iar un mesaj.Orange mi-a suspendat abonamentul pana la plata.Coface ma pisa asha ca I-am raspuns ca-l reclam la Oficiul ptr Protectia Consumatorului.Si a tacut.Am platit,mi-au redeschis abonamentul si am facut eu reclamatie ca nu-mi trimit factura prin posta conform contractului.Rezultatul?Inainte imi intrerupeau abonamentul pe data de 3-4 a lunii urmatoare acum daca nu platesc pana la sfarsit de luna mi-l intrerup in prima zi a lunii urmatoare.Macar imi trimit facturile lunar.Toti sunt la fel.Esti bun pana faci abonamentul.Apoi...altul la rand!Isi aduc aminte de tine doar cand se apropie termenul de expirare a contractuluiSi vin cu oferte zic ei tentante de marire a costului abonamentului si eventual un nou telefon.Contractul meu expira peste 4 luni si le spun pa.Incerc si cu Vodafone dar un contract simplu,cel mai ieftin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa reziliere contract vodafone Baronelu123 Baronelu123 Bună ziua, Am avut un contract la Vodafone încheiat pe 6 luni(menționez ca nu am luat telefon la acest abonament) . În a 5 a luna am portat abonamentul in ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanțe vodafone monojack monojack Bună ziua. La jumatea anului trecut am oprit un abonament la Vodafone și am uitat să plătesc ultima factură. In Ianuarie anul acesta am fost contactat de ... (vezi toată discuția)
Problema societate de telefonie mobila - taxa deportare + taxe reziliere contract expirat increator1 increator1 Buna ziua..as dori si eu niste lamuriri din partea celor ce stiu mai multe decat mine.. Situatia se prezinta in felul urmator: tata, titular 3 abonamente ... (vezi toată discuția)