avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare CIM directori
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare CIM directori

Mai sunt societati pe actiuni care nu au suspendat inca CIM pt.directori ? Cum ati procedat cei care ati suspendat deja? Se mai stie ceva despre mult-asteptata modificare a Legii31/1990 dezbatuta pe site-ul M.J.?
Cel mai recent răspuns: madalyna , utilizator 09:02, 12 Iunie 2007
am suspendat CIM cf prevederilr legii 31....asa l-au primit si la ITM...... despre modificare doar auzim pana la aparitie....
Ma intereseaza si pe mine acest subiect, in special pe parte practica, ca in lege stim toti ce scrie.
Ati suspendat CIM la directori si le-ati facut contract de management? Pentru care dintre directori ati procedat asa, doar pentru directorul general sau si pentru ceilalti? (,economic etc?)
Se suspenda numai pt.directorii care sunt si administratori!
Pe mine insa ma interesa daca si cand apare modificarea legii asa cum o gasim pe site-ul M.Justitiei!?In urma cu o luna si ceva era in mapa ministrului justitiei pt.semnat( pe timpul Monicai Macovei). S-a schimbat ministrul si probabil si prioritatile acestuia.Cel putin daca ar anunta pe site in ce faza se afla, sa stie lumea clar ce se intampla!
CIM se suspenda la directorii care au atributii delegate de catre consiliul de administrati. In cazul in care societatea este auditata finaciar delegarea atributiilor catre directori este obligatorie.Eu am procedat la suspendarea cim , in conditiile in care sc. este sa. auditat finaciar, pentru dir. gen, dir. adj, dir. fin cont. si dir. tehnic.
Corect..asa este dupa lege...insa avand in vedere ca exista termenul de 9 luni pana la implementarea prevederilor legale legate de delegarea atributiunilor catre directori, eram curioasa daca cineva a procedat deja la aceste suspendari.

Alte discuții în legătură

Stadiul administratorilor salariati ai sa-urilor julien_slbz julien_slbz am o intrebare pentru persoanele care activeza in SA-uri si sunt in tema : administratorilor care sunt salariati ai societatii in cauza li s-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat pt.director sucursala??? giconei giconei in cazul unei societi pe actiuni cu capital integral de stat si care are 10 sucursale pentru directori de sucursale s-a hotarit ca acestora sa li se inceteze ... (vezi toată discuția)
Modificare legea 31 bluehill bluehill a aparut legea 441/2006 prin care se modifica lg. 31/1990 si lg. 26/1990 se pare ca intra in vigoare din 01.decemdrie 2006 una din modificari consta in ... (vezi toată discuția)